Cherigan

Suodattimet
Valmis

    Osastot

7 Products

Cherigan

CHERIGANin henki on syntymästään asti ollut avantgardistinen, ja se herää ja kohoaa jälleen. Sen vanavedessä 1930-luvun kierre ja niiden vertaansa vailla oleva luova esiinmarssi. Vilkkaat kahvilat, näyttävät musiikkisalit ja tuliset tanssisalit rytmittävät pariisilaista elämää.

Sata vuotta myöhemmin sen kuohuva ilmapiiri kuljettaa meidät edelleen tähän hullunkuriseen ja nykyäänkin oleelliseen tunnelmaan. Hajuvesissämme on ajattoman, iloisen ja rohkean eleganssin kultainen jälki. Ne heijastavat nykyajan elämänhalua ja ovat osa riehuvan vuosikymmenen vapautumisen tuulia.

Ympäristöä ja historiaa kunnioittavan modernin vision ohjaamina tuotteemme sitoutuvat meihin.

Ne koostetaan ja valmistetaan kokonaan Ranskassa, ainoastaan Extrait de Parfum -tiivisteinä ja ne sisältävät vähintään 90 % luonnollisia ainesosia. Komponenttimme tulevat pääasiassa Ranskasta tai Italiasta ja ovat joko kierrätettyjä tai yli 99-prosenttisesti kierrätettäviä. Myyntihintamme ovat korkeista valmistuskustannuksista huolimatta vapaaehtoisesti hillittyjä laadusta tinkimättä. Tämän saavuttamiseksi rajoitamme valmistuksen ja markkinoinnin välikäsiä.